Ledenplatform
  • Zomerstage 2020

Zomerstage 2020

Wie wil er zich niet één week lang een Supastar voelen. Leren dansen, zingen en acteren van echte professionals. Ben je tussen de 6 en 22 jaar dan is deze unieke ervaring echt iets voor jou. Eén week lang bereiden we je voor om op vrijdag te schitteren op een echt podium voor echte toeschouwers. Dat is SupaStar: iedereen is een ster!Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een rits aan workshops georganiseerd. En om het helemaal speciaal te maken worden deze gegeven door een heel aantal bekende vakmensen. Ontdek hieronder onze bekende coaches. Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

 
#Daretodream #Everybodyisastar

Inschrijven kan vanaf 15 december 2019 om 15u00 via ons ledenplatform.

Coaches Data, Locaties & Prijzen

Coaches

Binnenkort!

Binnenkort maken we onze coaches bekend voor de zomerstage van 2020!

 
 
 
 
 
 

Data & Locaties

Periode
Locatie
Benjamin
intern (met overnachting)
Benjamin
extern (9u-17u)
Junior
intern (met overnachting)
Junior
extern (9u-17u)
6/7/2020 t.e.m. 10/7/2020
Antwerpen*
=
=
=
=
13/7/2020 t.e.m. 17/7/2020
Antwerpen*
=
=
=
=
17/8/2020 t.e.m. 21/8/2020
Antwerpen*
=
=
=
=
24/8/2020 t.e.m. 28/8/2020
Antwerpen*
=
=
=
=

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven voor de zomerstage 2020 kan vanaf zondag 15 december 2019, 15u00. Dit kan enkel met een account via ons ledenplatform.

Wat is de exacte locatie?

Locatie lessen: tba

Locatie overnachting: tba

Locatie show op vrijdag: tba

Wat is het verschil tussen 'Benjamin' en 'Junior'?
Zit je volgend schooljaar (vanaf september) in de lagere school? Dan schrijf je je in als BENJAMIN.

Zit of ga je volgend schooljaar (vanaf september) naar de middelbare school of ben je reeds afgestudeerd? Dan schrijf je je in als JUNIOR.

Wat is het verschil tussen 'Intern' en 'Extern'?
Intern: mét overnachting.
Extern: zonder overnachting.

Heb je nog meer vragen?
Raadpleeg eerst onze FAQ voor de meestgestelde vragen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@supastar.be

Foto's


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Social Media

Contact

 

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
T: 03 295 51 73
M: +32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be