Ledenplatform

Meer info!


Hou deze pagina goed in de gaten voor aankomende audities en castings. 

Momenteel zijn er geen aankomende audities.

 
 
 
 
 

Audities

Ontdek hier alle auditie-oproepen!

Droom jij ervan om ook eens mee te doen in een musical, TV-programma, film...? Hou deze pagina dan goed in de gaten! Wij organiseren met SupaStar regelmatig audities.

 
 
 
 


Voorbije audities

TitelBeschrijving
Auditie familiemusicalfilm SupaStar is op zoek naar twee jongens tussen 9 en 12 jaar voor de hoofdrollen in een nieuwe familiemusicalfilm.
Auditie SupaStar Showteam 2019-2020 Ben je ouder dan 12 jaar en wil je graag deel uitmaken van het showteam van SupaStar? Kom dan auditie doen op zondag 8 september 2019.

Foto's

Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
+32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be