Ledenplatform

FAQ

Algemeen


Waarom betaal je €7,5 lidgeld via SupaStar?

Als vzw is SupaStar verplicht om te werken met leden en dat is ook de reden waarom het lidgeld elk jaar betaald moet worden. Uw lidmaatschap is dus steeds maar 1 schooljaar geldig. 

 
 

Hoe werkt de wachtlijst?

Als ik op de reservelijst sta, wanneer weet ik of ik mee kan of niet?
SupaStar contacteert je van zodra er een plaatsje vrijkomt. Dan kunnen ze  alsnog je inschrijving in orde brengen. Maar of en wanneer dat zal gebeuren, is moeilijk te voorspellen.

Stages


Is ervaring vereist om deel te nemen aan de stage?

Neen, absoluut niet! #Everybodyisastar!

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan vanaf zondag 15 december 2018 om 15u00.

OPGELET: Inschrijven kan enkel via deze website (www.supastar.be). Op geen enkele andere website kun je je inschrijven voor de SupaStarstage met Tatyana Beloy en tal van BV's.

Wat met de medicatie van mijn kind?

Het is belangrijk dat u de medicatie zelf meegeeft, de nodige uitleg schriftelijk toevoegt én doorgeeft aan de hoofdanimator/eindverantwoordelijke van de stage. SupaStar mag zelf geen medicatie meer meenemen op stage. Wij mogen kinderen enkel medicijnen toedienen als deze door de ouders meegegeven zijn. Het is dus van groot belang dat alles goed uitgelegd wordt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan op kamp

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Dit hangt af je leeftijd. Benjamins geven hun zakgeld in bewaring bij de animatoren waardoor de kinderen vrijblijvend in ons winkeltje een frisdrank of tussendoortje kunnen kopen.

Voor de junioren hebben we geen systeem voorzien. Zij mogen hun zakgeld op eigen verantwoordelijkheid bijhouden.

Hoe ziet een stagedag eruit?

Van maandag tem donderdag heb je tijdens de voormiddag 3 uur les. Telkens één uur zang, één uur dans en één uur toneel. Die worden gegeven door vaste docenten. Je werkt tijdens deze lessen aan het optreden dat op vrijdag plaatsvindt.

In de namiddag volg je 2 workshops van 75 minuten. Die worden gegeven door wisselende coaches. Dat kan gaan van een rustige sessie happy-yoga tot een intensieve dance-battle sessie. Elke dag staat er iets anders op het programma.

Op vrijdag wordt er vanaf ’s ochtends gerepeteerd in de zaal van het optreden. Vanaf 15u zijn er 2 optredens voorzien van telkens ongeveer één uur. Iedereen neemt deel aan beiden toonmomenten.

Hoe laat begint de stage en hoe laat stopt het?

INTERN
Voor alle internen begint de stage op maandag om 8u00 (aanmelden). De stage eindigt op vrijdag na het tweede toonmoment.

EXTERN
De lessen beginnen stipt op 9u00 en stoppen om 16u30. De externen kunnen vanaf 8u30 worden gebracht en tot 17u00 opgehaald worden in het Scoutshuis.

 
 
 
 
 
 

Waar vinden de stages plaats?

ZOMER 2020
Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

 
 

Waar vinden de optredens plaats?

ZOMER 2020
CC Merksem - Nieuwdreef 135, 2170 Antwerpen

 
 

Waar is de slaapplaats?

ZOMER 2020
Antwerpen: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen

 
 
 
 

SupaStar Academy


Is later instromen mogelijk?

Ja, dat is geen enkel probleem. U kunt u eenvoudig inschrijven door te mailen naar info@supastar.be. Ook instromen in het 2de semester is geen enkel probleem. De prijs voor het 2de semester bedraagt € 249,00.

Waar en wanneer vinden de lessen plaats?

De SupaStar Academy gaat wekelijks door op woensdag van 14u tot 16u, in De Nieuwe Vrede: Vredestraat 16 - 22, Berchem.

Welke disciplines krijg ik aangeleerd?

In de SupaStar Academy krijg je wekelijks een uurtje dans, en afwisselend, om de twee weken, een uur toneel of zang.

Wat breng ik mee naar de Academy?

Je voorziet het best voldoende water en kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Voorzie daarnaast zeker ook een ringmap, waarin je je partituren kan bewaren.

Worden er toonmomenten georganiseerd?

Zeker! Alle ouders zijn welkom op onze Supastar Kerstmarkt op woensdag 18 december 2019 voor een gezellig samenzijn rond het vuur. Geniet met een drankje en een hapje in de hand van de betoverende stemmen van onze jongste Supastars en raak al volledig in de kerstsfeer!

Op het einde van het tweede semester houden we ook een toonmoment op zaterdag 16 mei 2020. Tijdens deze wervelende show komen onze drie opleidingen samen om er een groot spektakel van te maken. Zo kunnen alle fiere ouders en grootouders zien waar hun (klein)kind het hele jaar aan gewerkt heeft!

SupaStar Dreamteam


Wat breng ik mee naar het Dreamteam?

Je voorziet het best voldoende water en kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Voorzie daarnaast zeker ook een ringmap, waarin je je partituren kan bewaren.

Is later instromen mogelijk?

Ja, dat is geen enkel probleem. U kunt u eenvoudig inschrijven door te mailen naar info@supastar.be. 

 
 

Waar en wanneer gaat het Dreamteam door?

Het SupaStar Dreateam gaat tweewekelijks door op zondag van 12u tot 14u, in De Nieuwe Vrede: Vredestraat 16 - 22, Berchem.

Welke disciplines krijg ik aangeleerd?

Binnen het SupaStar Dreamteam krijg je afwisselend zang, toneel, dans, presentatietechnieken én castingtechnieken.

Worden er toonmomenten georganiseerd?

Zeker! Alle ouders zijn welkom op onze Supastar Kerstmarkt op woensdag 18 december 2019 voor een gezellig samenzijn rond het vuur. Geniet met een drankje en een hapje in de hand van de betoverende stemmen van onze Supastars en raak al volledig in de kerstsfeer!

Op het einde van het tweede semester houden we ook een toonmoment op zaterdag 16 mei 2020. Tijdens deze wervelende show komen onze drie opleidingen samen om er een groot spektakel van te maken. Zo kunnen alle fiere ouders en grootouders zien waar hun (klein)kind het hele jaar aan gewerkt heeft!

Behoor ik tot groep rood of groep geel van het Dreamteam?

Kinderen uit het eerste tot derde middelbaar behoren tot groep geel. Kinderen ouder dan het derde middelbaar behoren tot groep rood.

 
 

SupaStar Showteam


Wat is of wie zijn het SupaStar Showteam?

Het Showteam bestaat uit een twintigtal enthousiaste jongeren (12+) die niet alleen professioneel begeleid worden, maar ook de kans krijgen om te stralen op verscheidene evenementen en premières! 

Twee keer in de maand krijgen de leden van het Showteam een doelgerichte opleiding.

Kan ik me inschrijven voor het SupaStarShowteam?

NSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK/ Het Supastar Showteam voor 2019-2020 is reeds geselecteerd. In september 2020 houden wij opnieuw audities. Hou zeker deze pagina of onze sociale media in de gaten als ook jij deel wil uitmaken van dit team!

Kan ik het SupaStarShowteam boeken voor op mijn evenement?

Dat kan zeker! Mail jouw aanvraag naar info@supastar.be.


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

 

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
T: 03 295 51 73
M: +32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be