Ledenplatform

FAQ

Geen antwoord gevonden op je vraag?


Contacteer ons telefonisch of per mail.

Je kan SupaStar bereiken op het nummer +32 485 252 989 of via info@supastar.be.

Stages


Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen?

Je moet minstens 6 jaar zijn. We raden aan dat je zonet het eerste leerjaar achter de rug hebt om vlot mee te kunnen in de zanglessen. 

De maximumleeftijd is 20 jaar. Ben je nét iets ouders dan 20 maar wil je toch nog heel graag meedoen? Stuur ons dan zeker een mailtje en dan bekijken we de mogelijkheden.

Is ervaring vereist om deel te nemen aan de stage?

Neen, absoluut niet! #Everybodyisastar!

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan via ons ledenplatform Peepl, een uniek account aanmaken per deelnemer is vereist.

Wat met de medicatie van mijn kind?

Het is belangrijk dat u de medicatie zelf meegeeft, de nodige uitleg schriftelijk toevoegt én doorgeeft aan de hoofdanimator/eindverantwoordelijke van de stage. SupaStar mag zelf geen medicatie meer meenemen op stage. Wij mogen kinderen enkel medicijnen toedienen als deze door de ouders meegegeven zijn. Het is dus van groot belang dat alles goed uitgelegd wordt, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan op kamp

Heeft mijn kind zakgeld nodig?

Dit hangt af je leeftijd. Benjamins geven hun zakgeld in bewaring bij de animatoren waardoor de kinderen vrijblijvend in ons winkeltje een frisdrank of tussendoortje kunnen kopen.

Voor de junioren hebben we geen systeem voorzien. Zij mogen hun zakgeld op eigen verantwoordelijkheid bijhouden.

Hoe ziet een stagedag eruit?

Van maandag tem donderdag heb je tijdens de voormiddag 3 uur les. Telkens één uur zang, één uur dans en één uur toneel. Die worden gegeven door vaste docenten. Je werkt tijdens deze lessen aan het optreden dat op vrijdag plaatsvindt.

In de namiddag volg je 2 workshops van 75 minuten. Die worden gegeven door wisselende coaches. Dat kan gaan van een rustige sessie happy-yoga tot een intensieve dance-battle sessie. Elke dag staat er iets anders op het programma.

Op vrijdag wordt er vanaf ’s ochtends gerepeteerd in de zaal van het optreden. Vanaf 15u zijn er 2 optredens voorzien van telkens ongeveer één uur. Iedereen neemt deel aan beiden toonmomenten.

Hoe laat begint de stage en hoe laat stopt het?

INTERN
Voor alle internen begint de stage op maandag om 8u00 (aanmelden). De stage eindigt op vrijdag na het tweede toonmoment.

EXTERN
De lessen beginnen stipt op 9u00 en stoppen om 16u30. De externen kunnen vanaf 8u30 worden gebracht en tot 17u00 opgehaald worden in het Scoutshuis.

 
 
 
 
 
 

Waar vinden de stages plaats?

ZOMER 2022
Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

 
 

Waar vinden de optredens plaats?

ZOMER 2022
Schouwburg Noord - Nieuwdreef 135, 2170 Antwerpen

 
 

Waar is de slaapplaats?

ZOMER 2022
Antwerpen: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen

 
 
 
 

Algemeen


Waarom betaal je €10 lidgeld bij SupaStar?

Als vzw is SupaStar verplicht om te werken met leden en dat is ook de reden waarom het lidgeld elk schooljaar apart betaald moet worden. Uw lidmaatschap is dus steeds maar 1 schooljaar geldig (sept-augustus). In deze €10 zit:

  • €7,5 lidmaatschap
  • €2,5 administratieve kost

 
 

Hoe werkt de wachtlijst?

Als ik op de reservelijst sta, wanneer weet ik of ik mee kan of niet?
SupaStar contacteert je van zodra er een plaatsje vrijkomt. Dan kunnen ze  alsnog je inschrijving in orde brengen. Maar of en wanneer dat zal gebeuren, is moeilijk te voorspellen.


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

SupaStar zomer musicalkamp - een danskamp, theaterkamp, zangkamp en nog zoveel meer! Ga jij mee op dit uniek zomerkamp voor jongeren tijdens de grote vakantie? Schrijf je snel in!

 
 

Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
+32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be