Ledenplatform

SupaStar Academy (-12)

De Supastar Academy is een musicalopleiding voor onze jongste SupaStar van 6 tot en met 12 jaar oud (alle kinderen van de lagere school).

 
 

Voor wie?

De deelnemers worden in twee groepen onderverdeeld: de Sterretjes en de Stars.

Bij de Sterretjes zijn alle kinderen uit het eerste, tweede en derde leerjaar welkom. Creativiteit, plezier, vriendschap en professionele begeleiding staan hier centraal.

Bij de Stars zijn alle kinderen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar welkom. In deze opleiding werken we aan techniek, uitstraling en muzikaliteit.

 
 

Toonmoment

Natuurlijk hoort er bij een echte musicalopleiding ook een toonmoment waar onze Supastars het beste van zichzelf kunnen laten zien!

Alle ouders zijn welkom op onze Supastar Kerstmarkt op woensdag 18 december 2019 voor een gezellig samenzijn rond het vuur. Geniet met een drankje en een hapje in de hand van de betoverende stemmen van onze jongste Supastars en raak al volledig in de kerstsfeer!

Op het einde van het tweede semester houden we ook een toonmoment op zaterdag 16 mei 2020. Tijdens deze wervelende show komen onze drie opleidingen samen om er een groot spektakel van te maken. Zo kunnen alle fiere ouders en grootouders zien waar hun (klein)kind het hele jaar aan gewerkt heeft.

 
 
Klik hier om het lessenrooster te downloaden: 2019-2020

Data & locatie

De leden uit de SupaStar Academy zijn iedere woensdagnamiddag welkom van 14u tot 16u welkom in De Nieuwe Vrede (Vredestraat 16, 2600 Berchem).

De lessen starten op woensdag 2 oktober 2019.

Opgelet! Op 30 oktober, 25 december, 29 december en 1 januari gaan de lessen niet door.

 
 

Prijzen

SEM 1 + SEM 2 € 420,00
Instroom semester 2 (januari – mei) € 249,00

Foto's


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

 

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
T: 03 295 51 73
M: +32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be