Ledenplatform
  • Zomerstage 2021

Zomerstage 2021

SupaStar musicalstage zomer 2021

Wie wil er zich niet één week lang een Supastar voelen. Leren dansen, zingen en acteren van echte professionals. Ben je tussen de 6 en 22 jaar dan is deze unieke ervaring echt iets voor jou. Eén week lang bereiden we je voor om op vrijdag te schitteren op een echt podium voor echte toeschouwers. Dat is SupaStar: iedereen is een ster!

Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een rits aan workshops georganiseerd. En om het helemaal speciaal te maken worden deze gegeven door een heel aantal bekende vakmensen. Ontdek hieronder onze bekende coaches. Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

#Daretodream #Everybodyisastar

Wat als de overheid het jeugdwerk opnieuw stil legt?

Als de overheid beslist dat er geen jeugdkampen mogen doorgaan in de zomer van 2021, dan betalen wij, aan iedereen die reeds ingeschreven was voor de SupaStarStage van 2021, het volledige inschrijvingsgeld terug.

INSCHRIJVEN VOOR DE SUPASTAR ZOMERSTAGE 2021 ONDERAAN DEZE PAGINA

 
 
 
Coaches Data, Locaties & Prijzen

Coaches

Saranne Lodewijckx

Danseres

Saranne is een nieuw gezicht bij #TeamSupaStar. Je kon haar al bezig zien in de Ketnet Musicals: 'Kadanza Together' & 'Team Up. Daarnaast schitterde ze ook jaren in het Studio 100 koor. Een ideale aanvulling voor ons team dus. Welkom Sarenne is #TeamSupaStar.

Klaasje Meijer

Danseres, zangeres & actrice

Klaasje Meijer won de talentenjacht 'K3 zoekt K3' en is sinds 2015 deel van de meidengroep K3. Klaasje zit vol talenten; zingen, dansen, acteren, dwarsfluit spelen, ... Begin dit jaar kondigde Klaasje aan dat ze K3 verlaat, maar voor dat gebeurd springt Klaasje binnen op de zomerstage van SupaStar! Wij kijken alvast uit naar haar workshops.

Janis Van Dorsselaer

Musicalactrice

Janis Van Dorsselaer is een echte musicalster! Ze schitterde op verschillende podia in België, maar ook in Nederlands, Frankrijk, Engeland & Duitsland kon je haar al bezig zien. Zo draaide Janis enkele jaren mee in de Duitse productie van Tans der Vampire. Hier in België kon je haar bewonderen in Beauty & the beast. Janis is een echte topper in haar vak & komt al haar kennis & talent delen op de zomerstage. 

Stien Edlund

TikTok-ster

Moeten we Stien Edlund nog voorstellen? Stien is één van de beste TikTokkers van ons land. Daarnaast is dansen één van haar grote passies & deze passier zal ze deze zomer komen delen met onze SupaStars. Welkom in #TeamSupaStar Stien!

Lotte Stevens

(Musical)actrice

Lotte Stevens is een Vlaamse musicalactrice. Ze was al te zien in verschillende musicals. Als klein meisje speelde ze mee in 'The sound of music', maar ze was ook al te zien in 'Evita', 'Albert I', 'Zoo of live en nog veek meer. Je kan Lotte ook kennen uit de webreeks van Familie 'Tour de Zjef'. Maar ons SupaStars zullen haar voornaamelijk kennen als Flo uit de Ketnetserie 'Hoodie'. 


Melissa Hendrikx

Actrice & danseres

Melissa Hendrikx ken je zeker uit #LikeMe, maar daarnaast is Melissa ook zeker niet onebekend pp TikTok. Melissa leert deze zomer onze SupaStars de coolste moves. Welkom bij #TeamSupaStar Melissa!

Michiel Janssens

Musicalacteur uit o.a. Cats en Tanz Der Vampier

Michiel Janssens is 25 jaar geleden geboren in België, maar woont en werkt ondertussen al in Londen! Deze straffe gast is een musicalacteur in hart en nieren. Om hem aan het werk te zien zal je binnenkort wel een tripje naar Londen moeten maken, daar kun je deze kanjer als Skimbleshanks zien in CATS de musical. Daarvoor speelde Michiel ook al mee in Tanz Der Vampire in Duitsland. Zijn jullie klaar om van deze musicalacteur heel veel bij te leren op zanggebied? Smeer jullie stembanden maar al in, want Michiel is vanaf nu deel van de vaste docenten van #TeamSupaStar!

Megane Moerenhout

Danseres, actrice

Megane schitterde zelf enkele jaren geleden nog als SupaStar op de zomerstages. Tegenwoordig zie je Megane op jouw televisie verschijnen in de populaire Ketnet reeks #LikeMe. Wie heeft er zin in een workshop van Megane? Welkom bij #TeamSupaStar!

Fien Bouwens

Zangcoach

 
 
 

Emma Vanthielen

Actrice

Deze spring in 't veld is helemaal klaar om jouw televisiescherm te veroveren! Ze heeft al heel wat ervaring in de musicalwereld. Zo zag je Emma reeds schitteren in Kadanza, Magdalena, 13! De Musical en November '89. En vaak had Emma dan nog eens een hoofdrol. Over hoofdrollen gesproken, momenteel kun je Emma aan het werk zien in de populaire serie 'De Hoppers' op Ketnet. 

De Hoppers is een gloednieuwe reeks op Ketnet en draait om de gekke familie Hopper. In dit gezin speelt Emma de hyperintelligente dochter Daria en maakt zo deel uit van de hoofdcast. Emma kon dus zeker niet ontbreken voor een workshop tijdens SupaStar. Wist je trouwens dat Emma ook zelf deelnam aan de musicalstages van SupaStar? Ze groeide dus door van lid tot docent! Welkom bij de SupaStar-familie!

Helle Vanderheyden

Actrice

Helle Vanderheyden (1990) ging al op heel jonge leeftijd naar de dansles. Klassiek ballet, tapdans, bollywood, tapdans, ... Maar toen ze de musical Mama Mia zag wist ze; dat wil ik ook. Ze deed auditie voor de Musical Theater opleiding van de Fontys Hogeschool in Tilburg en vier jaar later had ze haar diploma op zak.

Helle speelde al in veel verschillende musicals; Domino, Sneeuwwitje, Assepoester en de hoofdrol van Sandy in Grease. Daarnaast speelde ze ook Martha in De Kotmadam & iris in Prinssesia.

Helle daagt onze junioren uit met uidagende choreo's als vaste docent dans. Nieuw: vanaf dit jaar zal Helle ook een workshop geven aan de benjamins.

 
 

Lieselot Meurisse

Toneelcoach

Lieselot Meurisse studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Daarna speelde ze mee in verschillende musicals in Vlaanderen, maar ook in Duitsland.
Lieselot is één van de vaste gezichten van SupaStar en neemt de toneellessen van de benjamins voor haar rekening. 

 
 
 
 
 
 

Jasmine Jaspers

Actrice en zangeres

Jasmine Jaspers is een Vlaamse actrice.

Jasmine nam al vroeg deel aan musicals. De bekendste waren uiteraard 14-18 waarin ze enkele maanden de hoofdrol Céline overnam. En in Piaf, de musical stond ze aan de zijde van Els De Schepper.

Verder heeft Jasmine ook al heel wat ervaring in het theater, zoals bij het 'Echt Antwaarps Theater'. Natuurlijk zorgt zij ook voor de fantastische vertolking van Fien uit het vrolijke duo Titus en Fien! En dan vergeten we nog de sprookjesmusical 'Er was eens' waar Jasmine een enge slechte fee speelde.

Momenteel kun je Jasmine ook aan het werk zien in het theaterstuk 'Kerstmis Den Boom in'. Jasmine is een vaste waarde bij SupaStar en zal de lessen toneel van de junioren verzorgen!

 
 
 
 

Tim Stuart

Internationale zangcoach, zanger

Tim Stuart is één van onze 'internationale' aanwinsten binnen SupaStar. Tim studeerde in Nederland om aan het Rotterdams Conservatorium zijn bachelor Muziek te behalen. Nadien verhuisde hij naar Engeland om aan de Guildford School of Acting in Surrey zijn master in Musical Theatre te behalen. Tim was één van de leden van het ensemble in de musical Soldaat van Oranje. Eén van de langstlopende en bekendste musicals van Nederland. Maar Tim is ook schrijver en componeerde mee de muziek voor de musical Bakewell Bake Off in Engeland. Daarnaast hij is ook nog eens stemacteur. Je kunt hem horen in bijvoorbeeld Masha en de Beer. Tim maakt tijd vrij om de lessen zang te begeleiden

Momenteel kun je Tim ook aan het werk zien in de spektakelmusical 40-45!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Van Abbenyen

Zangeres en actrice

Emma Van Abbenyen begon al met dansen op 4-jarige leeftijd. Van Hip Hop tot House, Afro Dance, 50 ies Dance, Latin Salsa, Ballet, Modern, Jazz en ga zo maar door. Naast dansen heeft ze ook een grote liefde voor theater, musical, poëzie en muziek. Ze volgde Woord aan de Academie van Edegem en krijgt pianolessen.

Op 13-jarige leeftijd deed Emma auditie voor de Kunsthumaniora in Antwerpen. Van het derde tot het vierde middelbaar deed ze Woord-Drama en de laatste twee jaren Woord-Drama Muziek. Het is ondertussen al vijf jaar geleden en Emma is hier en daar wat veranderd, maar de meesten zullen haar waarschijnlijk nog kennen als Lisa in Junior Musical Kadanza! Daarnaast heeft ze ook nog meegespeeld in de musicals Oliver Twist en Muerto.

In het weekend geeft ze dansfeestjes en in de schoolvakanties dans- en musicalstages aan kinderen!

 
 

Matthew Michel

Zanger, danser en acteur

Matthew Michel (1988) studeerde in 2011 af in de richting Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Een jaar later, in 2012 won Matthew meteen al de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent. Hij speelde mee in verschillende musicals; Pinokkio, Saturdau Night Fever, Kuifje, Grease, Er was Eens, Hansje en Grietje en natuurlijk Kadanza Together. Misschien ken je Matthew ook van Ghost Rockers. Daarin speelt hij de rol van Brandon Kent. Momenteel is Matthew ook de choreograaf van Ketnet Musical Knock Out! Voor Supastar zal Matthew voor de openingsdans van de show verzorgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Charlotte Boudry

Zangeres en actrice
Charlotte speelde mee in de musicals Oliver!, Annie, Sprookjesboom (Efteling), Muerto, Ridders van de Ronde Keukentafel... Maar jullie kennen haar waarschijnlijk als Samantha uit Kadanza. Charlotte studeert momenteel muziektheater aan Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Je kon ze ook zien als Star in de bioscoopfilm 100% Coco New York. Vanaf dit jaar neemt Charlotte toneel benjamin voor haar rekening!

Tania Cnaepkens

Actrice

Tania Cnaepkens werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en jongeren rond improvisatie, theater en regie. Ze is muzische coach op verschillende Vlaamse scholen en is één van de vaste lesgevers van de Belgische Improvisatie Liga. Daarnaast kan ze ook nog tijd vrijmaken om als actrice mee te spelen in films en televisieseries zoals Achter de Wolken, Vermist en Cordon. En… Tania is vaste coach toneel voor SupaStar! 

 
 
 
 
 
 

Robin Boel

Zangcoach

Robin Boel volgt momenteel zijn uitvoerende master in de muziek aan het Conservatorium & School of Arts te Gent, een hoogtepunt van zijn liefde voor piano, waar hij sinds 2002 les in volgt. Daarnaast ontwikkelde hij een passie voor musical en ging hij zicht verdiepen in het begeleiden en coachen van zangers, zo begeleidde hij de kandidaten van De Sterrenstudio (Studio100 tv) en James Cooke en Joyce Beullens als zangcoach. Zelf is hij actief als zanger bij Studio 100, waar hij mee zingt in het koor van de Grote Sinterklaasshow, op heel wat singles en cd’s (Ghost Rockers, Samson & Gert, Campus 12) en speelt en zingt hij mee in Campus 12 (Ketnet), waarmee hij in 2017 de Gouden K voor band van het jaar won. Ook als acteur staat hij stevig in zijn schoenen. Zo won hij samen met Theater De WAANzin in 2017 het Europese en Engelstalige FEATS - theaterfestival en schreef hij samen met enkele vrienden de voorstelling ‘Perfect Strangers’.

Robin is bij SupaStar een vaste zangcoach voor de benjamins en is heel enthousiast om tijdens de stages zijn kennis door te geven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Data & Locaties

Periode
Locatie
Benjamin
intern (met overnachting)
Benjamin
extern (9u-17u)
Junior
intern (met overnachting)
Junior
extern (9u-17u)
5/7/2021 t.e.m. 9/7/2021*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet
12/7/2021 t.e.m. 16/7/2021*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet
16/8/2021 t.e.m. 20/8/2021*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
€240 Laatste plaatsen!
-€470 volzet
€310 Laatste plaatsen!
23/8/2021 t.e.m. 27/8/2021*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
€240 Laatste plaatsen!
-€470 volzet
€310 Laatste plaatsen!

*OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) begint de stage reeds op zondagavond.

INSCHRIJVEN VOOR DE SUPASTAR ZOMERSTAGE 2021

Hoe kan ik me inschrijven?
De inschrijvingen voor de zomerstage van 2021 openen op vrijdag 4 december 2021, om 19u. Inschrijven kan enkel met een account via ons ledenplatform. Klik hier om je te registreren.

STAP 1: Maak een account aan op ons ledenplatform.
Klik hier om je te registreren.

STAP 2: Kies hier de week* waarvoor je wilt inschrijven:

Inschrijven: WEEK 1 (5/7/2021 t.e.m. 9/7/2021)
Inschrijven: WEEK 2 (12/7/2021 t.e.m. 16/7/2021)
Inschrijven: WEEK 3 (16/8/2021 t.e.m. 20/8/2021)
Inschrijven: WEEK 4 (23/8/2021 t.e.m. 27/8/2021)

OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) start de stage reeds op zondagavond, voor EXTERNEN (zonder overnachting) start de stage op maandagochtend. Onderaan deze pagina kun je meer informatie terugvinden.
 
 

Wat is de exacte locatie?

Locatie lessen: Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

Locatie overnachting: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.

Locatie show op vrijdag: TBA

Wat is het verschil tussen 'Benjamin' en 'Junior'?

Zit je volgend schooljaar (vanaf september) in de lagere school? Dan schrijf je je in als BENJAMIN.
Zit of ga je volgend schooljaar (vanaf september) naar de middelbare school of ben je reeds afgestudeerd? Dan schrijf je je in als JUNIOR.

Wat is het verschil tussen 'Intern' en 'Extern'?
Intern: mét overnachting.
Extern: zonder overnachting.

Wat als de overheid het jeugdwerk opnieuw stil legt?

Als de overheid beslist dat er geen jeugdkampen mogen doorgaan in de zomer van 2021, dan betalen wij, aan iedereen die reeds ingeschreven was voor de SupaStarStage van 2021, het volledige inschrijvingsgeld terug.

Heb je nog meer vragen?
Raadpleeg eerst onze FAQ voor de meestgestelde vragen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@supastar.be

 

Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
+32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be