Ledenplatform
  • Zomerstage 2020
  • Social Media Weekend 2020 (Nieuwe data)

Zomerstage 2020

CORONA-UPDATE JUNI 2020
Jeugdwerk kreeg groen licht, de SupaStar zomerstages mogen dus doorgaan! Uiteraard zullen wij de voorgeschreven aanpassingen en maatregels opvolgen om de veiligheid en gezondheid van elke SupaStar te kunnen garanderen. Samen maken we er een leuke zomer van vol zingen, dansen en acteren! Een zomer om nooit te te vergeten. Alle ingeschreven deelnemers krijgen ten laatste twee weken voor aanvang een brief met alle nodige informatie en een overzicht van de maatregels. Een belangrijke verandering is dat de stage voor de interne deelnemers (mét overnachting) zal starten op zondagavond en op maandagochtend voor de externe deelnemers.

SupaStar musicalstage zomer 2020

Wie wil er zich niet één week lang een Supastar voelen. Leren dansen, zingen en acteren van echte professionals. Ben je tussen de 6 en 22 jaar dan is deze unieke ervaring echt iets voor jou. Eén week lang bereiden we je voor om op vrijdag te schitteren op een echt podium voor echte toeschouwers. Dat is SupaStar: iedereen is een ster!

Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een rits aan workshops georganiseerd. En om het helemaal speciaal te maken worden deze gegeven door een heel aantal bekende vakmensen. Ontdek hieronder onze bekende coaches. Wij hebben er alvast heel veel zin in! 

#Daretodream #Everybodyisastar

STAP 1: Maak een account aan op ons ledenplatform.
Klik hier om je te registreren.

STAP 2: Kies hier de week* waarvoor je wilt inschrijven:

Inschrijven: WEEK 1 (6/7/2020 t.e.m. 10/7/2020)
Inschrijven: WEEK 2 (13/7/2020 t.e.m. 17/7/2020)
Inschrijven: WEEK 3 (17/8/2020 t.e.m. 21/8/2020)
Inschrijven: WEEK 4 (24/8/2020 t.e.m. 28/8/2020)

OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) start de stage reeds op zondagavond, voor EXTERNEN (zonder overnachting) start de stage op maandagochtend. Onderaan deze pagina kun je meer informatie terugvinden.
Coaches Data, Locaties & Prijzen

Coaches

Ignace Vermeulen

Danser

Ignace Vermeulen is een professioneel danser. Deze spring in ’t veld is altijd enthousiast en maakt de meest uitdagende choreo’s. Hij was jarenlang danser één van de hoofddanser bij het K3-ballet waar hij ontzettend veel ervaring opdeed. We zijn zeer blij dat Ignace deel uitmaakt van #TeamSupaStar!

Rilke Eyckermans

Actrice

Rilke Eyckermans is de beste vriendin van Tatyana en ook meter van kleine Wolfgang. Daarnaast is Rilke ook nog eens een steengoede actrice die je kunt kennen uit o.a. De Zonen van Van as, In Vlaamse Velden, Altijd Prijs… We kijken enorm uit naar de acteerworkshops van deze straffe madam! Welkom bij #TeamSupaStar Rilke!

Francisco Schuster

Acteur, zanger en danser

Wie kent Francisco niet?! Deze straffe gast is een Belgische acteur, zanger en danser die je kunt kennen uit o.a. Ketnet Musical Kadanza Together en de populaire serie #LikeMe op Ketnet. We zijn zeer blij dat deze zomer dit jong multitalent enkele leuke dansworkshops komt geven bij SupaStar! Wist je zelf dat Francisco ook zelf als kind meeging op de SupaStarStage? En kijk wat hij nu allemaal doet ;-). Welkom bij #TeamSupaStar Francisco!

Sali Haidara

Acteur, zanger en danser

Sali Haidara is een 25-jarige (musical)actrice en studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Je kunt Sali o.a. kennen uit het tweede seizoen van de populaire serie #LikeMe. Sali zorgt deze zomer voor enkele uitdagende acteerworkshops. Welkom bij #TeamSupaStar Sali!

Pommelien Thijs

#STARTIME

Elke week is het tijd voor #Startime! Een verrassingsgast die met veel toeters en bellen zal verschijnen tijdens 1 van de weken SupaStar in de zomer van 2020. Dit jaar hebben we niemand minder dan Pommelien Thijs kunnen strikken! Deze spring in ’t veld is een super getalenteerde actrice, zangeres en danseres die je o.a. kunt kennen uit de populaire serie #LikeMe. Wanneer Pommelien komt deze zomer, dat verklappen we nog niet. Maar wie weet ontmoet jij binnenkort wel de enige echte Pommelien? We zijn heel blij dat Pommelien nu ook een klein stukje tot #TeamSupaStar behoort! 

Maksim Stojanac

#STARTIME

Elke week is het tijd voor #Startime! Een verrassingsgast die met veel toeters en bellen zal verschijnen tijdens 1 van de weken SupaStar in de zomer van 2020. Dit jaar hebben we niemand minder dan Maksim Stojanac kunnen strikken! Deze straffe gast is een super getalenteerde acteur, zanger en danser die je o.a. kunt kennen uit de populaire serie #LikeMe. Wanneer Maksim komt deze zomer, dat verklappen we nog niet. Maar wie weet ontmoet jij binnenkort wel de enige echte Maksim? We zijn heel blij dat Maksim nu ook een klein stukje tot #TeamSupaStar behoort!

Ann Van den Broeck

#STARTIME

Ann Van den Broeck komt langs op SupaStar als #STARTIME! Je kan Ann kennen uit de musicals Mamma Mia, Shrek,... Naast haar vele musicalrollen, is ze ook een bekend gezicht op de Vlaamse televisie. Ze speelde onder meer mee in Thuis, spoed etc. Maar de meeste van jullie zullen Ann kennen als Kristel, de mama van Caro, uit de immens populaire serie #LikeMe.

Stéphania Casneuf

Zangeres, musicalactrice

Stéphania is een rasechte musicalactrice. Zingen, dansen, acteren en het liefst allemaal tegelijk! Deze getalenteerde docente kan ja kennen uit de musicals Mozart, Neverland (The Adventures of Peter pan) en Cinderella. We zijn zeer blij dat Stéphania al haar ervaring met onze SupaStars komt delen!

Tim Ost

Acteur en stuntman
Tim Ost is een Vlaamse acteur én stuntman. De meeste van jullie zullen hem waarschijnlijk beter kennen als inspecteur Tom uit de Buurtpolitie. Naast deze populaire serie kon je Tim ook al aan het werk zien in Zone Stad, Vermist, In Vlaamse velden... en nog zoveel meer! Naast acteren is Tim professioneel stuntman en verzorgde hij al heel wat stunts in Vlaamse en Franstalige producties. Tim komt naar SupaStar met een spectaculaire workshop waar iedereen omver zal geblazen worden. Welkom bij #TeamSupaStar Tim!
 

Oona Abbeel

Danseres: techno-disco en cabaret

WOW! Oona Abbeel komt deze zomer langs om binnen het thema SupaStar@themovies enkele dansworkshops te voorzien. Onze jongste SupaStars mogen hun techno-disco benen boven halen! Onze grootste SupaStars horen de muziek van de Moulin Rouge al op de achtergrond, dus hou jullie maar klaar voor deze unieke workshops met als thema @themovies! 

Laurence Roothooft

Actrice

Laurence Roothooft is een rasechte Belgische actrice. Na een jaar dans gevolgd te hebben aan Codarts Rotterdam, genoot ze een opleiding aan de Toneelacademie Maastricht. In 2014 maakte ze haar televisiedebuut in Marsman, waar ze de rol van Dominique vertolkte. Verder kon je Laurence al aan het werk zien in WTFOCK en als Lindsay Moens in de populaire serie Gent-West. Welkom bij #TeamSupaStar Laurence, we kijken uit naar je acteerworkshops!

Michiel Janssens

Musicalacteur uit o.a. Cats en Tanz Der Vampier

Michiel Janssens is 25 jaar geleden geboren in België, maar woont en werkt ondertussen al in Londen! Deze straffe gast is een musicalacteur in hart en nieren. Om hem aan het werk te zien zal je binnenkort wel een tripje naar Londen moeten maken, daar kun je deze kanjer als Skimbleshanks zien in CATS de musical. Daarvoor speelde Michiel ook al mee in Tanz Der Vampire in Duitsland. Zijn jullie klaar om van deze musicalacteur heel veel bij te leren op zanggebied? Smeer jullie stembanden maar al in, want Michiel is vanaf nu deel van #TeamSupaStar!

Megane Moerenhout

Danseres, actrice

Megane schitterde zelf enkele jaren geleden nog als SupaStar op de zomerstages. Tegenwoordig zie je Megane op jouw televisie verschijnen in de populaire Ketnet reeks #LikeMe. Wie heeft er zin in een workshop van Megane? Welkom bij #TeamSupaStar!

Oonagh Jacobs

Musical actrice

In 2011 studeerde Oonagh af aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. In 2015 behaalde ze haar musicaldiploma op het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Je kon Oonagh al aan het werk zien in verschillende (inter)nationale musicals zoals 'Assepoester, het tamelijk ware verhaal', A chorus line, Cats, Mamma Mia, etc. We kijken alvast uit naar Oonagh haar komst!

 

 
 

Fien Bouwens

Zangcoach

 
 
 
 

Gloria Monserez

Wrapper bij Ketnet

Gloria Monserez is een Vlaamse televisiepresentatrice. Op 18 oktober 2019 werd bekendgemaakt dat Gloria ook de nieuwe Ketnet-wrapster werd. Ze won het programma"Wie wordt wrapper? 2019" en werd daarmee de opvolgster van Charlotte Leysen. Naast dat Gloria Ketnet-wrapster is, vlogt ze ook heel veel op YouTube! Als gloednieuwe #newbie bij Ketnet kon Gloria dus absoluut niet ontbreken op de musicalstage van SupaStar!

Sarah Bossuwé

Danseres, influencer en TikTokker

Wie kent Sarah Bossuwé nu niet? Deze talentvolle, getalenteerde en gemotiveerde danseres is overal te zien! Ze heeft niet alleen haar eigen dansstudio, maar je ziet haar ook vaak verschijnen in VLOGLAB en vele andere programma's op VTMKIDS. En Sarah is uiteraard helemaal mee met haar tijd, want volgens ons is ze echt wel een pro in TikToks maken. Ben jij klaar voor een te gekke workshop van de énige echte Sarah Bossuwé? Dan ben je tijdens de zomerstage 2020 van SupaStar aan het juiste adres!

Emma Vanthielen

Actrice

Deze spring in 't veld is helemaal klaar om jouw televisiescherm te veroveren! Ze heeft al heel wat ervaring in de musicalwereld. Zo zag je Emma reeds schitteren in Kadanza, Magdalena, 13! De Musical en November '89. En vaak had Emma dan nog eens een hoofdrol. Over hoofdrollen gesproken, momenteel kun je Emma aan het werk zien in de populaire serie 'De Hoppers' op Ketnet. 

De Hoppers is een gloednieuwe reeks op Ketnet en draait om de gekke familie Hopper. In dit gezin speelt Emma de hyperintelligente dochter Daria en maakt zo deel uit van de hoofdcast. Emma kon dus zeker niet ontbreken voor een workshop tijdens SupaStar. Wist je trouwens dat Emma ook zelf deelnam aan de musicalstages van SupaStar? Ze groeide dus door van lid tot docent! Welkom bij de SupaStar-familie!

Céline Verbeeck

Actrice

Céline Verbeeck is een Vlaamse actrice. Ze debuteerde op haar 14e als Wiske in de film De duistere diamant uit 2004. Voor die rol werd ze gekozen uit ruim 900 kandidaten! Nadien ging Céline haar acteercarrière als een speer!

Ze is te zien meerdere televisieseries, maar de meeste zullen haar waarschijnlijk kennen als Keelin (hoofdcast) in de populaire serie Nachtwacht. Wist je dat Céline ook veel bezig is met yoga en meditatie?

Welkom bij SupaStar Céline! Wij kijken er al naar uit om je te mogen verwelkomen deze zomer!

Elindo Avastia

Acteur, zanger, TV-host en Youtuber

Wie kent er Elindo Avastia niet?

In Vlaanderen is deze Nerlander vooral bekend geworden als Jimmy uit de Vlaamse televisieserie Ghost Rockers. Zingen, acteren en presenteren zijn z’n grootste hobby's. Tijdens zijn studies aan de Fontys Hogeschool voor Kunsten in Tilburg speelde hij al de hoofdrol in de musical Hair van het Brabants Muziek-Theater. Zo ging Elindo zijn carrière alleen maar in stijgende lijn: met Ghost Rockers on Tour en de musical The Color Purple was het duidelijk dat Elindo vele talenten heeft.

Elindo presenteerde voor Ketnet het programma @Elindo en speelde ook in de Stage Entertainment musical Mamma Mia in Nederland. Momenteel kan je hem nog zien in Kinky Boots, waar je hem af en toe ook aan het werk ziet als Lola! Maar dat is nog niet alles: Elindo heeft zijn eigen YouTube kanaal met vele volgers. Op Elindo’s YouTube-kanaal vind je vlogs, muziek en challenges. Wij kijken uit naar zijn workshops!

 
 
 
 
 

Helle Vanderheyden

Actrice

Helle Vanderheyden (1990) ging al op heel jonge leeftijd naar de dansles. Klassiek ballet, tapdans, bollywood, tapdans, ... Maar toen ze de musical Mama Mia zag wist ze; dat wil ik ook. Ze deed auditie voor de Musical Theater opleiding van de Fontys Hogeschool in Tilburg en vier jaar later had ze haar diploma op zak.

Helle speelde al in veel verschillende musicals; Domino, Sneeuwwitje, Assepoester en de hoofdrol van Sandy in Grease.

Maar Helle zingt en danst niet alleen op het podium, ze speelt ook Martha in De Kotmadam. En daarnaast heeft ze ook nog tijd om prinses te zijn. Om precies te zijn prinses Iris uit Prinsessia.

 
 

Liandra Sadzo

Actrice, danseres en influencer

Wie kent multitalent Liandra Sadzo niet? Deze jonge spring in ’t veld is helemaal klaar om de Vlaamse showbusiness te veroveren. Liandra haar doorbraak kwam er met haar rol van Kyra in de serie D5R. Sinds 2019 speelt Liandra de rol van Merel in de populaire serie #LikeMe. En als dat nog niet genoeg is, speelt ze nu ook nog de rol van Louise Mertens in de VTM-reeks de Buurtpolitie. Liandra kwam tijdens onze herfststage al eens langs voor een #Startime, maar deze zomer zal Liandra enkele leuke workshops verzorgen! We zijn blij dat je een deeltje bent van #TeamSupaStar Liandra!

 

 
 

Lieselot Meurisse

Toneelcoach

Lieselot Meurisse studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Daarna speelde ze mee in verschillende musicals in Vlaanderen, maar ook in Duitsland.
Lieselot is één van de vaste gezichten van SupaStar en neemt de toneellessen van de benjamins voor haar rekening. 

 
 
 
 
 
 

Marianne Carlier

Zangeres, Choir director & arranger

Marianne Carlier studeerde zang in België en Nederland. Daarna vervolmaakte ze zich door de studies Musical Theatre in New York en Acting For Film in Los Angeles te studeren. Marianne speelde al in verschillende televisieseries zoals Albert II, Professor T, Connie & Clyde, ... Maar is ook te zien in musicals. Ze speelde mee in Domino en afgelopen jaar in Beauty and the Beast. Maar ook als danseres kan ze goed uit de voeten. Momenteel kun je Marianne ook aan het werk zien in de populaire serie #LikeMe op Ketnet.

 

Jasmine Jaspers

Actrice en zangeres

Jasmine Jaspers is een Vlaamse actrice.

Jasmine nam al vroeg deel aan musicals. De bekendste waren uiteraard 14-18 waarin ze enkele maanden de hoofdrol Céline overnam. En in Piaf, de musical stond ze aan de zijde van Els De Schepper.

Verder heeft Jasmine ook al heel wat ervaring in het theater, zoals bij het 'Echt Antwaarps Theater'. Natuurlijk zorgt zij ook voor de fantastische vertolking van Fien uit het vrolijke duo Titus en Fien! En dan vergeten we nog de sprookjesmusical 'Er was eens' waar Jasmine een enge slechte fee speelde.

Momenteel kun je Jasmine ook aan het werk zien in het theaterstuk 'Kerstmis Den Boom in'. Jasmine is een vaste waarde bij SupaStar en zal de lessen toneel van de junioren verzorgen!

 
 
 
 

Tim Stuart

Internationale zangcoach, zanger

Tim Stuart is één van onze 'internationale' aanwinsten binnen SupaStar. Tim studeerde in Nederland om aan het Rotterdams Conservatorium zijn bachelor Muziek te behalen. Nadien verhuisde hij naar Engeland om aan de Guildford School of Acting in Surrey zijn master in Musical Theatre te behalen. Tim was één van de leden van het ensemble in de musical Soldaat van Oranje. Eén van de langstlopende en bekendste musicals van Nederland. Maar Tim is ook schrijver en componeerde mee de muziek voor de musical Bakewell Bake Off in Engeland. Daarnaast hij is ook nog eens stemacteur. Je kunt hem horen in bijvoorbeeld Masha en de Beer. Tim maakt tijd vrij om de lessen zang te begeleiden

Momenteel kun je Tim ook aan het werk zien in de spektakelmusical 40-45!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Van Abbenyen

Zangeres en actrice

Emma Van Abbenyen begon al met dansen op 4-jarige leeftijd. Van Hip Hop tot House, Afro Dance, 50 ies Dance, Latin Salsa, Ballet, Modern, Jazz en ga zo maar door. Naast dansen heeft ze ook een grote liefde voor theater, musical, poëzie en muziek. Ze volgde Woord aan de Academie van Edegem en krijgt pianolessen.

Op 13-jarige leeftijd deed Emma auditie voor de Kunsthumaniora in Antwerpen. Van het derde tot het vierde middelbaar deed ze Woord-Drama en de laatste twee jaren Woord-Drama Muziek. Het is ondertussen al vijf jaar geleden en Emma is hier en daar wat veranderd, maar de meesten zullen haar waarschijnlijk nog kennen als Lisa in Junior Musical Kadanza! Daarnaast heeft ze ook nog meegespeeld in de musicals Oliver Twist en Muerto.

In het weekend geeft ze dansfeestjes en in de schoolvakanties dans- en musicalstages aan kinderen!

 
 

Matthew Michel

Zanger, danser en acteur

Matthew Michel (1988) studeerde in 2011 af in de richting Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Een jaar later, in 2012 won Matthew meteen al de Vlaamse Musicalprijs voor Aanstormend Talent. Hij speelde mee in verschillende musicals; Pinokkio, Saturdau Night Fever, Kuifje, Grease, Er was Eens, Hansje en Grietje en natuurlijk Kadanza Together. Misschien ken je Matthew ook van Ghost Rockers. Daarin speelt hij de rol van Brandon Kent. Momenteel is Matthew ook de choreograaf van Ketnet Musical Knock Out! Voor Supastar zal Matthew voor de openingsdans van de show verzorgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lien Sodermans

Zangeres en danseres

Lien is een enthousiaste meid die van actie houdt. Ze geniet van dingen doen met familie en vrienden. Haar grote passie is musical. Ze is dan ook een fan van het eerste uur van SupaStar! Toen ze 12 jaar was, nam ze voor het eerst deel en vanaf dan sloeg ze geen enkele zomer over. Ze had dan ook het geluk mee te mogen spelen in de allereerste Ketnet musical Kadanza. Daarnaast zag je haar misschien al in de Ketnetreeks de ‘Dokter Bea show’ waar ze deel uit maakte van het puberpanel. Een andere grote passie van Lien is dansen. Ze volgt al les vanaf haar 5 jaar. Ondertussen zat ze al in meerdere wedstrijdteams en probeert ze wekelijks de liefde voor dans door te geven aan de kids die les bij haar volgen. Zelf tourt ze momenteel België rond met de dansvoorstelling SNAP XL van fabuleus. In haar vrije tijd is ze ook graag met muziek bezig. Dit doet ze al zingend in de kleinkunstband, genaamd ‘De Ronnies.

Charlotte Boudry

Zangeres en actrice
Charlotte speelde mee in de musicals Oliver!, Annie, Sprookjesboom (Efteling), Muerto, Ridders van de Ronde Keukentafel... Maar jullie kennen haar waarschijnlijk als Samantha uit Kadanza. Charlotte studeert momenteel muziektheater aan Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Binnenkort kan je ze ook zien als Star in de bioscoopfilm 100% Coco New York.

Tania Cnaepkens

Actrice

Tania Cnaepkens werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en jongeren rond improvisatie, theater en regie. Ze is muzische coach op verschillende Vlaamse scholen en is één van de vaste lesgevers van de Belgische Improvisatie Liga. Daarnaast kan ze ook nog tijd vrijmaken om als actrice mee te spelen in films en televisieseries zoals Achter de Wolken, Vermist en Cordon. En… Tania is vaste coach toneel voor SupaStar! 

 
 
 
 
 
 

Baptiste Vuylsteke

Musicalacteur en choreograaf

Deze supa-enthousiaste Baptiste komt naar dé SupaStar zomerstage. Na zijn middelbare opleiding woordkunst drama aan het Lemmensinstituut, maakte Baptiste de oversteek naar Engeland waar hij Musical Theatre ging studeren aan Laine Theatre Arts in London. Na zijn afstuderen in 2015 speelde hij mee in “Evita”, “The Rocky Horror Show”, “Scrooge” en “Spamalot”. 

Hij was assistent choreograaf bij “Magdalena” en was van 2015 tot 2018 huischoreograaf bij “Arte Del Sueno”.

Junes Callaert

Acteur, danser

Junes Callaert, dit jong muli-talent komt opnieuw een kei-coole workshop geven tijdens de zomerstage van SupaStar! Junes zag je al aan het werk in Ketnet Musical Unidamu, Spektakel Musical 40-45, The Best of Musicals of in één van zijn vlogs voor Ketnet. Binnenkort kan je Junes ook bewonderen in de gloednieuwe musical Pocahontas. Ben jij klaar voor een workshop van Junes?  
 
 
 
 
 

Robin Boel

Zangcoach

Robin Boel volgt momenteel zijn uitvoerende master in de muziek aan het Conservatorium & School of Arts te Gent, een hoogtepunt van zijn liefde voor piano, waar hij sinds 2002 les in volgt. Daarnaast ontwikkelde hij een passie voor musical en ging hij zicht verdiepen in het begeleiden en coachen van zangers, zo begeleidde hij de kandidaten van De Sterrenstudio (Studio100 tv) en James Cooke en Joyce Beullens als zangcoach. Zelf is hij actief als zanger bij Studio 100, waar hij mee zingt in het koor van de Grote Sinterklaasshow, op heel wat singles en cd’s (Ghost Rockers, Samson & Gert, Campus 12) en speelt en zingt hij mee in Campus 12 (Ketnet), waarmee hij in 2017 de Gouden K voor band van het jaar won. Ook als acteur staat hij stevig in zijn schoenen. Zo won hij samen met Theater De WAANzin in 2017 het Europese en Engelstalige FEATS - theaterfestival en schreef hij samen met enkele vrienden de voorstelling ‘Perfect Strangers’.

Robin is bij SupaStar een vaste zangcoach voor de benjamins en is heel enthousiast om tijdens de stages zijn kennis door te geven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Data & Locaties

Periode
Locatie
Benjamin
intern (met overnachting)
Benjamin
extern (9u-17u)
Junior
intern (met overnachting)
Junior
extern (9u-17u)
6/7/2020 t.e.m. 10/7/2020*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet
13/7/2020 t.e.m. 17/7/2020*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet
17/8/2020 t.e.m. 21/8/2020*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet
24/8/2020 t.e.m. 28/8/2020*
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€399 volzet
-€240 volzet
-€470 volzet
-€310 volzet

OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) begint de stage reeds op zondagavond.
Door de extra veiligheidsmaatregels omtrent het Corona virus zal de stage voor INTERNEN (mét overnachting) reeds starten op ZONDAGAVOND. De externen komen zoals gepland om maandagochtend. Elke groep zal een ander aankomstuur krijgen. Zo willen wij massa momenten vermijden en zullen wij de aankomst tussen de verschillende bubbels voldoende spreiden. Twee weken voor aanvang van het kamp krijgen jullie alle nodige informatie per mail.

Voorbeeld: In week 1 (6/7/2020 t.e.m. 10/7/2020) komen de INTERNE DEELNEMERS reeds aan op zondagavond 5 juli 2020 op hun aankomstuur (deze informatie krijg je 2 weken voor aanvang) en de EXTERNE deelnemers komen aan op maandagochtend op hun aankomstuur (deze informatie krijg je 2 weken voor aanvang).

Hoe kan ik me inschrijven?
De inschrijvingen voor de zomerstage van 2020 zijn momenteel OPEN. Inschrijven kan enkel met een account via ons ledenplatform.

Inschrijven: WEEK 1 (6/7/2020 t.e.m. 10/7/2020)
Inschrijven: WEEK 2 (13/7/2020 t.e.m. 17/7/2020)
Inschrijven: WEEK 3 (17/8/2020 t.e.m. 21/8/2020)
Inschrijven: WEEK 4 (24/8/2020 t.e.m. 28/8/2020)

OPGELET/ Nieuwe locaties!
Wat is de exacte locatie?

NIEUW: Locatie lessen: Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

Locatie overnachting: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.
NIEUW: 
Locatie show op vrijdag: CC Merksem - Nieuwdreef 135, 2170 Merksem (Antwerpen)

Wat is het verschil tussen 'Benjamin' en 'Junior'?
Zit je volgend schooljaar (vanaf september) in de lagere school? Dan schrijf je je in als BENJAMIN.
Zit of ga je volgend schooljaar (vanaf september) naar de middelbare school of ben je reeds afgestudeerd? Dan schrijf je je in als JUNIOR.

Wat is het verschil tussen 'Intern' en 'Extern'?
Intern: mét overnachting.
Extern: zonder overnachting.

Heb je nog meer vragen?
Raadpleeg eerst onze FAQ voor de meestgestelde vragen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@supastar.be.

Foto's


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

 
 

Contact

 

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
T: 03 295 51 73
M: +32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be