Ledenplatform
  • Zomerstage 2023

SupaStar musicalstage 2022

Wie wil er zich niet één week lang een SupaStar voelen. Leren dansen, zingen en acteren van echte professionals. Ben je tussen de 6 en 20 jaar dan is deze unieke ervaring echt iets voor jou. Eén week lang bereiden we je voor om op vrijdag te schitteren op een echt podium voor echte toeschouwers. Dat is SupaStar: iedereen is een ster!

Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een rits aan workshops georganiseerd. En om het helemaal speciaal te maken worden deze gegeven door een heel aantal bekende vakmensen. Ontdek hieronder onze bekende coaches. Wij hebben er alvast heel veel zin in! #Daretodream #Everybodyisastar

Inschrijven: WEEK 1 (4/7/2022* t.e.m. 8/7/2022)
Inschrijven: WEEK 2 (11/7/2022* t.e.m. 15/7/2022)
Inschrijven: WEEK 3 (15/8/2022* t.e.m. 19/8/2022)
Inschrijven: WEEK 4 (22/8/2022* t.e.m. 26/8/2022) 

Er is GEEN ervaring vereist om te kunnen deelnemen aan deze musicalstage. Iedereen is welkom! #everybodyisastar

Coaches Data, Locaties & Prijzen

Coaches

Francisco Schuster

Acteur, zanger en danser

Wie kent Francisco niet?! Deze straffe gast is een Belgische acteur, zanger en danser die je kunt kennen uit o.a. Ketnet Musical Kadanza Together en de populaire serie #LikeMe op Ketnet. We zijn zeer blij dat deze zomer dit jong multitalent enkele leuke dansworkshops komt geven bij SupaStar! Wist je zelf dat Francisco ook zelf als kind meeging op de SupaStarStage? En kijk wat hij nu allemaal doet ;-). Welkom bij #TeamSupaStar Francisco!

Saranne Lodewijckx

Danseres

Saranne is sinds vorig jaar een nieuw gezicht bij #TeamSupaStar. Je kon haar al bezig zien in de Ketnet Musicals: 'Kadanza Together' & 'Team Up. Daarnaast schitterde ze ook jaren in het Studio 100 koor. Een ideale aanvulling voor ons team dus. Saranne neemt dit jaar de lessen dans van de benjamins voor zich.

Lotte Stevens

(Musical)actrice

Lotte Stevens is een Vlaamse musicalactrice. Ze was al te zien in verschillende musicals. Als klein meisje speelde ze mee in 'The sound of music', maar ze was ook al te zien in 'Evita', 'Albert I', 'Zoo of live en nog veek meer. Je kan Lotte ook kennen uit de webreeks van Familie 'Tour de Zjef'. Maar ons SupaStars zullen haar voornaamelijk kennen als Flo uit de Ketnetserie 'Hoodie'. Sinds kort vervangt Lotte Free Souffrieu ook als de nieuwe Mega Mindy.


Giana De Kat

TikTok-ster

Giana De Kat was één van de jongste deelnemers aan ‘K2 zoekt K3’ en schopte het tot de studioshows. Giana houdt al haar leven lang van zingen en dansen. Daarnaast is Giana ondertussen een echte TikTok-ster geworden. Welkom bij #TeamSupaStar

Kim Van Oncen

Actrice & presentatrice

Kim Van Oncen kan je kennen van de successerie 'Dertigers' of als presentatrice. Kim is niet van het scherm weg te denken. Naast haar succesvolle mediacarrière is ze ook een echte onderneemster. Kim zal met veel plezier alle vragen van onze SupaStars beantwoorden. Welkom bij #TeamSupaStar.

Laura Seys

Musicalactrice

Jan Schepens

Musicalacteur

Jan Schepens is een Vlaamse acteur die al te zien was in heel wat musicals. Je kan hem kennen uit o.a. Beauty & The Beast, De Drie Biggetjes, 14-18, 40-45 & momenteel schittert hij in Daens. Deze klepper van formaat komt onze SupaStars inspireren met een creatieve workshop.

Lyssa Tejero

Musicalactrice

Lyssa Tejero studeerde in 2021 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de richting musical. Ondertyssen was ze al te zien in de musicals '13- The musical', Pocahontas & RENT. 

Kenny Verelst

Musicalacteur & regisseur

Kenny Verelst volgde een voltijdse vooropleiding Musical in Antwerpen aan de Kunsthumaniora en is in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg.

Hij was te zien in verschillende musicals: Wickie, The Bodyguard, The Little Mermaid, Pipi zet de boel op stelen, Mamma Mia, ..

Een bezige bij in musicalland. We zijn heel blij dat hij dit jaar #TeamSupaStar vervoegt.

Miguel Van Neste

Disco danser

Imea Denooze

Actrice

Imea Denooze is wat ze nu noemen, aanstormend talent. Je kan haar kennen uit 'Ketnet Musical: De Finale' of hij de film: 'Bittersweet Sixteen'. Maar deze zomer kan je haar terugvinden op SupaStar voor een te gekke workshop! Welkom bij #TeamSupaStar Imea.

Michiel Janssens

Musicalacteur uit o.a. Cats en Tanz Der Vampier

Michiel Janssens is 25 jaar geleden geboren in België, maar woont en werkt ondertussen al in Londen! Deze straffe gast is een musicalacteur in hart en nieren. Om hem aan het werk te zien zal je binnenkort wel een tripje naar Londen moeten maken, daar kun je deze kanjer als Skimbleshanks zien in CATS de musical. Daarvoor speelde Michiel ook al mee in Tanz Der Vampire in Duitsland. Zijn jullie klaar om van deze musicalacteur heel veel bij te leren op zanggebied? Smeer jullie stembanden maar al in, want Michiel is vanaf nu deel van de vaste docenten van #TeamSupaStar!

Megane Moerenhout

Danseres, actrice

Megane schitterde zelf enkele jaren geleden nog als SupaStar op de zomerstages. Tegenwoordig zie je Megane op jouw televisie verschijnen in de populaire Ketnet reeks #LikeMe. Wie heeft er zin in een workshop van Megane? Welkom bij terug #TeamSupaStar!

Fien Bouwens

Zangcoach

 
 
 

Emma Vanthielen

Actrice

Deze spring in 't veld is helemaal klaar om jouw televisiescherm te veroveren! Ze heeft al heel wat ervaring in de musicalwereld. Zo zag je Emma reeds schitteren in Kadanza, Magdalena, 13! De Musical en November '89. En vaak had Emma dan nog eens een hoofdrol. Over hoofdrollen gesproken, momenteel kun je Emma aan het werk zien in de populaire serie 'De Hoppers' op Ketnet. 

De Hoppers is een gloednieuwe reeks op Ketnet en draait om de gekke familie Hopper. In dit gezin speelt Emma de hyperintelligente dochter Daria en maakt zo deel uit van de hoofdcast. Emma kon dus zeker niet ontbreken voor een workshop tijdens SupaStar. Wist je trouwens dat Emma ook zelf deelnam aan de musicalstages van SupaStar? Ze groeide dus door van lid tot docent! Welkom bij de SupaStar-familie!

Helle Vanderheyden

Actrice

Helle Vanderheyden (1990) ging al op heel jonge leeftijd naar de dansles. Klassiek ballet, tapdans, bollywood, tapdans, ... Maar toen ze de musical Mama Mia zag wist ze; dat wil ik ook. Ze deed auditie voor de Musical Theater opleiding van de Fontys Hogeschool in Tilburg en vier jaar later had ze haar diploma op zak.

Helle speelde al in veel verschillende musicals; Domino, Sneeuwwitje, Assepoester en de hoofdrol van Sandy in Grease. Daarnaast speelde ze ook Martha in De Kotmadam & iris in Prinssesia.

Helle daagt onze junioren uit met uidagende choreo's als vaste docent dans. 

 
 

Wout Verstappen

Acteur en zanger

Wie kent er Wout Verstappen niet? Zowel voor de camera als live in het theater weet hij velen te bekoren. Wout studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, maar was al van kleins af aan een actieve en energieke creatieveling.

Hij acteerde eerst in diverse reclamespotjes en speelde ook enkele gastrolletjes in Thuis en Zone Stad. Daarnaast startte hij de boysband 5th Avenue. Maar zijn bekendheid kwam natuurlijk als Alex in de succesvolle serie Ghost Rockers. In 2017 mocht hij meespelen in Mozart! de Musical waarna hij de hoofdrol werd aangeboden als Hans in Hans en Grietje, De Sprookjesmusical. Wout zijn grootste droom is dit blijven verder doen: zingen en acteren in het theater en televisie.

 
 

Lieselot Meurisse

Toneelcoach

Lieselot Meurisse studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Daarna speelde ze mee in verschillende musicals in Vlaanderen, maar ook in Duitsland.
Lieselot is één van de vaste gezichten van SupaStar en neemt de toneellessen van de benjamins voor haar rekening. 

 
 
 
 
 
 

Jasmine Jaspers

Actrice en zangeres

Jasmine Jaspers is een Vlaamse actrice.

Jasmine nam al vroeg deel aan musicals. De bekendste waren uiteraard 14-18 waarin ze enkele maanden de hoofdrol Céline overnam. En in Piaf, de musical stond ze aan de zijde van Els De Schepper.

Verder heeft Jasmine ook al heel wat ervaring in het theater, zoals bij het 'Echt Antwaarps Theater'. Natuurlijk zorgt zij ook voor de fantastische vertolking van Fien uit het vrolijke duo Titus en Fien! En dan vergeten we nog de sprookjesmusical 'Er was eens' waar Jasmine een enge slechte fee speelde.

Jasmine is een vaste waarde bij SupaStar en zal de lessen toneel van de junioren verzorgen!

 
 
 
 

Tim Stuart

Internationale zangcoach, zanger

Tim Stuart is één van onze 'internationale' aanwinsten binnen SupaStar. Tim studeerde in Nederland om aan het Rotterdams Conservatorium zijn bachelor Muziek te behalen. Nadien verhuisde hij naar Engeland om aan de Guildford School of Acting in Surrey zijn master in Musical Theatre te behalen. Tim was één van de leden van het ensemble in de musical Soldaat van Oranje. Eén van de langstlopende en bekendste musicals van Nederland. Maar Tim is ook schrijver en componeerde mee de muziek voor de musical Bakewell Bake Off in Engeland. Daarnaast hij is ook nog eens stemacteur. Je kunt hem horen in bijvoorbeeld Masha en de Beer. Tim maakt tijd vrij om de lessen zang te begeleiden

Je kon Tim ook aan het werk zien in de spektakelmusical 40-45! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Van Abbenyen

Zangeres en danseres

Emma Van Abbenyen begon al met dansen op 4-jarige leeftijd. Van Hip Hop tot House, Afro Dance, 50 ies Dance, Latin Salsa, Ballet, Modern, Jazz en ga zo maar door. Naast dansen heeft ze ook een grote liefde voor theater, musical, poëzie en muziek. Ze volgde Woord aan de Academie van Edegem en krijgt pianolessen.

Op 13-jarige leeftijd deed Emma auditie voor de Kunsthumaniora in Antwerpen. Van het derde tot het vierde middelbaar deed ze Woord-Drama en de laatste twee jaren Woord-Drama Muziek. Het is ondertussen al vijf jaar geleden en Emma is hier en daar wat veranderd, maar de meesten zullen haar waarschijnlijk nog kennen als Lisa in Junior Musical Kadanza! Daarnaast heeft ze ook nog meegespeeld in de musicals Oliver Twist en Muerto.

In het weekend geeft ze dansfeestjes en in de schoolvakanties dans- en musicalstages aan kinderen!

 
 

Lien Sodermans

Zangeres en danseres

Lien is een enthousiaste meid die van actie houdt. Ze geniet van dingen doen met familie en vrienden. Haar grote passie is musical. Ze is dan ook een fan van het eerste uur van SupaStar! Toen ze 12 jaar was, nam ze voor het eerst deel en vanaf dan sloeg ze geen enkele zomer over. Ze had dan ook het geluk mee te mogen spelen in de allereerste Ketnet musical Kadanza. Daarnaast zag je haar misschien al in de Ketnetreeks de ‘Dokter Bea show’ waar ze deel uit maakte van het puberpanel. Een andere grote passie van Lien is dansen. Ze volgt al les vanaf haar 5 jaar. Ondertussen zat ze al in meerdere wedstrijdteams en probeert ze wekelijks de liefde voor dans door te geven aan de kids die les bij haar volgen. Zelf tourde ze heel België rons met de de dansvoorstelling SNAP XL van fabuleus. In haar vrije tijd is ze ook graag met muziek bezig. Dit doet ze al zingend in de kleinkunstband, genaamd ‘De Ronnies.

Charlotte Boudry

Zangeres en actrice
Charlotte speelde mee in de musicals Oliver!, Annie, Sprookjesboom (Efteling), Muerto, Ridders van de Ronde Keukentafel... Maar jullie kennen haar waarschijnlijk als Samantha uit Kadanza. Charlotte studeert momenteel muziektheater aan Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Je kon ze ook zien als Star in de bioscoopfilm 100% Coco New York. Vanaf dit jaar neemt Charlotte toneel benjamin voor haar rekening!

Steffi Mercie

Tiktakte + actrice

 
 

Robin Boel

Zangcoach

Robin Boel volgt momenteel zijn uitvoerende master in de muziek aan het Conservatorium & School of Arts te Gent, een hoogtepunt van zijn liefde voor piano, waar hij sinds 2002 les in volgt. Daarnaast ontwikkelde hij een passie voor musical en ging hij zicht verdiepen in het begeleiden en coachen van zangers, zo begeleidde hij de kandidaten van De Sterrenstudio (Studio100 tv) en James Cooke en Joyce Beullens als zangcoach. Zelf is hij actief als zanger bij Studio 100, waar hij mee zingt in het koor van de Grote Sinterklaasshow, op heel wat singles en cd’s (Ghost Rockers, Samson & Gert, Campus 12) en speelt en zingt hij mee in Campus 12 (Ketnet), waarmee hij in 2017 de Gouden K voor band van het jaar won. Ook als acteur staat hij stevig in zijn schoenen. Zo won hij samen met Theater De WAANzin in 2017 het Europese en Engelstalige FEATS - theaterfestival en schreef hij samen met enkele vrienden de voorstelling ‘Perfect Strangers’.

Robin is bij SupaStar een vaste zangcoach voor de benjamins en is heel enthousiast om tijdens de stages zijn kennis door te geven!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Data & Locaties

Periode
Locatie
Benjamin
intern (met overnachting)
Benjamin
extern (9u-17u)
Junior
intern (met overnachting)
Junior
extern (9u-17u)
4/7/2022* t.e.m. 8/7/2022
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€420 volzet
-€255 volzet
-€490 volzet
-€325 volzet
11/7/2022* t.e.m. 15/7/2022
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€420 volzet
-€255 volzet
-€490 volzet
-€325 volzet
15/8/2022* t.e.m. 19/8/2022
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€420 volzet
€255 (laatste plaatsen)
-€490 volzet
€325 (laatste plaatsen)
22/8/2022* t.e.m. 26/8/2022
Het Scoutshuis, Antwerpen
-€420 volzet
-€255 volzet
-€490 volzet
-€325 volzet

OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) begint de stage reeds op zondagavond.

INSCHRIJVEN VOOR DE SUPASTAR ZOMERSTAGE 2022

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven kan enkel met een account via ons ledenplatform.

STAP 1: Maak een account aan op ons ledenplatform.
Klik hier om je te registreren.

STAP 2: Kies hier de week* waarvoor je wilt inschrijven:
Inschrijven: WEEK 1 (4/7/2022* t.e.m. 8/7/2022)
Inschrijven: WEEK 2 (11/7/2022* t.e.m. 15/7/2022)
Inschrijven: WEEK 3 (15/8/2022* t.e.m. 19/8/2022)
Inschrijven: WEEK 4 (22/8/2022* t.e.m. 26/8/2022)

*OPGELET: Voor INTERNEN (mét overnachting) start de stage reeds op zondagavond, voor EXTERNEN (zonder overnachting) start de stage op maandagochtend. 
 
Wat is de exacte locatie?
Locatie lessen: Hopper jeugdverblijf Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Borgerhout (Antwerpen)
Locatie overnachting: Het Scoutshuis - Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.
Locatie show op vrijdag: Schouwburg Noord - Nieuwdreef 135, 2170 Antwerpen.

Wat is het verschil tussen 'Benjamin' en 'Junior'?
Zit je volgend schooljaar (vanaf september) in de lagere school? Dan schrijf je je in als BENJAMIN.
Zit of ga je volgend schooljaar (vanaf september) naar de middelbare school of ben je reeds afgestudeerd? Dan schrijf je je in als JUNIOR.

Wat is het verschil tussen 'Intern' en 'Extern'?
Intern: mét overnachting.
Extern: zonder overnachting.

Heb je nog meer vragen?
Raadpleeg eerst onze FAQ voor de meestgestelde vragen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@supastar.be

 

Foto's


Over SupaStar

Tatyana Beloy is de trotse oprichtster en drijvende kracht achter SupaStar.  De kennis die Tatyana door de jaren heen heeft opgebouwd deelt ze graag met anderen. Van daaruit is de musicalstage Supastar ontstaan. Uit een passie en vanuit de liefde die ze voor de magische wereld van musical heeft. Maar ondertussen is SupaStar al véél meer dan enkel een musicalstage.

SupaStar verbindt talent en helpt dromen waarmaken! Samen met al onze deelnemers, vrijwilligers, docenten... willen wij samen creëren en inspireren. Vanuit onze jarenlange ervaring met musicalstages, ontstond de missie om een groter podium te bieden aan jonge en piepjonge artiesten. Iedereen van 6 tot 25 jaar oud is bij ons welkom. “Everybody is a star” is ons credo en daar gaan we 100% voor! 

Als rasartiesten weten wij hoe ontzettend belangrijk een motiverende omgeving, inspirerende voorbeelden en een goed gevoel zijn om écht te geraken waar je wil. Daarom doen we er alles aan om onze Supastars een waanzinnige ervaring en professionele ondersteuning te bieden.

SupaStar zomer musicalkamp - een danskamp, theaterkamp, zangkamp en nog zoveel meer! Ga jij mee op dit uniek zomerkamp voor jongeren tijdens de grote vakantie? Schrijf je snel in!

 
 

Contact

Hoe kan je ons bereiken?

Telefonisch
+32 485 252 989

E-mail
Info@supastar.be